top of page
tyler-franta-iusJ25iYu1c-unsplash.jpg

Over ondernemen

E-books: Bestanden

7 belangrijke eigenschappen van een sterke leider

Leiderschap is de weg tonen daar waar anderen verloren lopen. Leiderschap is een pad creëren, daar waar anderen enkel obstakels zien. Een goed leider slaagt erin om mensen tot excellente resultaten te motiveren door zijn doortastendheid, zijn visie en zijn positieve drive.

In 7 dagen naar succes

We hebben vaak gezegd dat er geen exacte formule is voor succes. Hoewel dat waar is, zijn er wel een aantal duidelijke stappen die u kunt nemen om uw bedrijf in de juiste richting te sturen.

Betrokkenheid om waarde te geven

Als gevolg zullen betrokken medewerkers eerder een extra stap zetten wanneer dit nodig is. Hieruit blijkt dat betrokken medewerkers zich beter bewust zijn van de context van de organisatie en werken ze met collega’s samen om individuele prestaties, ten gunste van de organisatie, te verbeteren.

7 ervaringen om een winnaarsmentaliteit te ontwikkelen

Succesvolle mensen zijn gewoon bereid te doen wat de meeste andere mensen niet bereid zijn te doen. Het grote verschil zit hem in de mate waarin ze bereid zijn om aan hun dromen te werken en ze te verwezenlijken. Hier zijn 7 ervaringen die je moet ervaren om op het hoogste niveau te winnen.

De waarde van een opleiding

De wereld draait, en hij draait snel. Wij zijn ervan overtuigd dat elke ondernemer zich moet blijven bijscholen. Indien niet, gaat hij achteruit! Het is voor een ondernemer van uiterst belang om functionele opleidingen te volgen, die zijn dagelijkse activiteiten naar een hoger niveau tillen. Ondernemers die investeren in hun eigen opleiding zijn succesvoller in hun ondernemerschap.

5 manieren om jouw team te motiveren

We dromen allemaal van een perfect, zelfgemotiveerd team dat voortdurend zijn beste beentje voorzet en elke uitdaging aangaat die het krijgt. In werkelijkheid is het vaak gemakkelijker gezegd dan gedaan, hoe graag u uw teamleden ook zou willen aanmoedigen en motiveren om nog actiever te zijn.

In 7 stappen naar minder stress voor ondernemers

Gebruik deze 7 stressreductie-tips om vandaag jouw stressniveau te veranderen. Haal meer uit jezelf vanaf nu.

De waarde van zakenrelaties in het ondernemerschap

Zakelijke relaties zijn fundamenteel voor het succes van elke ondernemer. Wereldwijd kan je aan ondernemers gaan vragen hoe zij hun bedrijf uitgebouwd hebben. Maar elke eerlijke ondernemer zal zeggen dat hij uit welke hoek dan ook hulp heeft gehad. Niemand slaagt in zijn eentje, en deze (zakelijke) connecties kunnen jouw nieuwe inzichten geven en broodnodige steun bieden.

patrick-fore-JBghIzjbuLs-unsplash_edited.jpg

Over mindset

E-books: Bestanden

5 keuzes voor buitengewone productiviteit

Gebruik deze 5 keuzes voor een buitengewone productiviteit om vandaag jouw productiviteit te veranderen.

Nood aan zingeving?

Zingeving is een behoefte: het geven van betekenis of zin aan je leven. Maar wat als je het niet weet? Wat als je een gebrek aan zingeving hebt?

7 principes voor meer succes & geluk

Kleine acties elke dag opnieuw. Eenvoudige principes die je zelf kan toepassen. Dat kost je nauwelijks moeit. Maar ze veranderen wel je leven in positieve zin.

In 7 stappen naar minder stress

Gebruik deze 7 stressreductie-tips om vandaag jouw stressniveau te veranderen. Haal meer uit jezelf vanaf nu.

Persoonlijke ontwikkeling als medicijn tegen stress en burn-out?

Persoonlijke ontwikkeling is voor veel mensen een onduidelijk mikpunt. De één streeft naar een succesvolle carrière waarin hij of zij alles uit kan halen wat erin zit.  Om persoonlijke ontwikkeling echt mogelijk te kunnen maken, moet je eerst weten wat het betekent.

Stress en het immuunsysteem

Wil je, zeker in deze tijd, fit en gezond blijven en je immuunsysteem goed laten functioneren? Ontdek wat jij eraan kan doen om jouw immuunsysteem te verbeteren!

4 disciplines van uitvoering

Iedere manager en leider weet het. Je kan zoveel plannen als je wilt, maar het is de uitvoering die het succes bepaalt. Tussen je doelen en een geslaagde uitvoering staat echter een berg die beklommen moet worden. De 4 disciplines van uitvoering helpen je jouw grootse doelen te behalen, ondanks die hoge berg.

Dankbaarheid als houding

Wanneer je een houding van dankbaarheid cultiveert, voel je je gelukkiger, positiever, meer compassievol en word je meer gefocust op en dankbaar voor de mensen en dingen die er echt toe doen in je leven.

bottom of page