top of page

do 27 apr.

|

Olen

Cultuur Event: Jeroen Verdick - Alleen - 2 credits/6 personen

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Cultuur Event: Jeroen Verdick - Alleen - 2 credits/6 personen

Tijd en locatie

27 apr. 19:00 – 23:00

Olen, Boerenkrijglaan 51, 2250 Olen, België

Over het evenement

Omschrijving:

tafels met 2 credits voor 6 personen of tafels beschikbaar tegen een prijs van €200 excl. btw voor 6 personen.

Businessclub De Regio organiseert het cultuurevent met Jeroen Verdick die zijn show alleen brengt!  Deze keer hebben we niemand minder dan Jeroen Verdick te gast.

Inhoud: Jeroen Verdick is van oerdegelijke Kempische makelij: goedlachs, gevat en met aanstekelijke tongval. Omdat een job als financieel consultant toch niet de gedroomde dagtaak bleek, probeerde Jeroen het in 2016 op een podium. Hij bewees meteen dat Kempenaars meer humor in zich hebben dan hun komisch accent alleen en schopte het als rookie tot in de halve finale van Humo’s Comedy Cup. De manier waarop hij vol verbazing naar de wereld kijkt en die verwondering ook in zijn comedyact verwerkt, maakt hem nu al een graag geziene nieuwkomer in het comedymilieu. Het leverde hem de felbegeerde job van voice over van Love Island op, iets waarbij zijn scherp analytisch vermogen als boekhouder alsnog van pas kwam. Jeroen verdick komt op 27 april zijn show alleen voorbrengen voor onze leden. Wil jij er graag bij zijn schrijf je dan zeker in.

Praktisch:  19u00: Welkom en bubbels 20u15: Voorstelling 22u00: Napraten bij een hapje en een drankje

Deze events gaan door in de zaal van Het Vierde Oor, op domein Teunenberg in Olen-Centrum.

Een pakket voor 6 personen all-in kost €200 of twee credits. !!BELANGRIJK!! Bij annulatie minder dan 2 weken voor het event of een no-show, zal het desbetreffende bedrag gefactureerd worden.  Vanaf 15 dagen voor aanvang: 50% van het bedrag Vanaf 8 dagen voor aanvang of no-show: 100% van het bedrag

Deel dit evenement

Evenementgegevens: Events
bottom of page