Image by Tim Zänkert

Events

A place where business meets pleasure

Bij Businesscenter De Regio willen we dat jij de juiste partner op de juiste plaats vindt. Tijdens onze verschillende netwerk evenementen willen we ervoor zorgen dat je op een ontspannen manier connecties legt voor jouw bedrijf. Wij organiseren bij Businesscenter De Regio tal van evenementen zoals pleasure events, cultuur events, netwerkwandelingen en District.

Wat al deze verschillende events inhouden, ontdek je op deze pagina!

Be our guest!

 

Events

Ontdek ons aanbod

Pleasure events

Ondernemen en netwerken moet leuk zijn. In welke betere sfeer kan je nieuwe mensen leren kennen, dan tijdens één van deze gezellige activiteiten.
Enkele voorbeelden zijn: winetasting, movienight, golf initiatie, cocktail workshop, bowling, darts, ...

Culture events

Op regelmatige basis nodigen we jou uit op een avondje cultuur. Denk aan een comedy avond met collega’s, klanten of leveranciers. Enkele voorbeelden zijn concerten, musicals, comedy nights en nog zo veel meer.

Business & Dance

Heb jij zin om al dansend te netwerken? Dan is onze Business & Dance wat jij zoekt. Met een hapje, een drankje en goede muziek, verzorgt door een top-DJ, maken we er een onvergetelijke avond van. Een avond, waarop je je geamuseerd hebt en waarop je nieuwe mensen hebt leren kennen in een zeer ontspannen en losse sfeer.

Business Diner

Een goede sfeer en lekker dineren, samen met vier partners naar keuze, deze factoren zorgen voor de ideale match om te netwerken. De mens achter de ondernemer staat centraal, wat zorgt voor een uitwisseling aan kennis in een unieke omgeving.

District

Drie keer per jaar, dé party van het jaar.

=> laatste donderdag voor de Kerstvakantie
=> laatste donderdag voor de Paasvakantie
=> laatste donderdag voor de zomervakantie

Business events

Regelmatig nodigen we onze leden uit voor een exclusieve, open, traditionele netwerkavond met hapje en drankje. Daarbij nodigen we steeds een high profile spreker uit. Zo hebben we reeds mogen ontvangen:

Anja Van Mensel - CEO Studio 100
Mark Andries - Administrateur Generaal VLAIO