top of page

Inhoud Goldmember +

Copy of Copy of Untitled Design.png

Digitale App & Platform

Op ons online platform & app kan je andere leden leren kennen. Zo kan je makkelijk klant worden bij elkaar, klanten vinden binnen elkaars netwerk of partners vinden en samenwerkingen starten.


Via de ingebouwde chat-functie kan je meteen met elkaar beginnen converseren.

Blijf steeds op de hoogte van onze events en opleidingen.

Free events.png

Free Events

Met het Businesscenter De Regio organiseren we verschillende free events. Enkele voorbeelden zijn: movienight, winetasting, cocktailworkshop, kookworkshop gratis, regio fietstocht, netwerkwandelingen, ...

Image by Sebastian Herrmann

Credits

Het Goldmember lidmaatschap biedt de leden 10 credits aan. Dit kan ingezet worden voor pleasure events en opleidingen. We raden onze Goldmembers aan om 7 credits te gebruiken voor pleasure events en 3 voor opleidingen. 

Je kan genieten van een volledige cashback van het lidgeld. Je kan deze credits gedurende het hele jaar inzetten voor een aantal events. Afhankelijk van het type event wordt het aantal in te zetten credits bepaald. Dit wordt steeds tijdig gecommuniceerd.  


Wat wij zeer belangrijk vinden, is dat je van een directe recuperatie kan genieten. En dat het duidelijk is!​

A spotlight in Bar 44 of the Grosvenor Hotel, Dubai, UAE_edited.jpg

Member in the picture

Een maand na jouw inschrijving als Goldmember+ is het tijd om jouw bedrijf een boost te geven en stevig in de spotlight te plaatsen binnen onze community.


We nodigen jou uit om jezelf en jouw bedrijf voor te stellen met tekst, foto en video. Daarna zullen wij deze content voor jou op het platform plaatsen. Zo krijg je alvast een warme introductie bij jouw collega Goldmembers.

Image by Fantesca Estate & Winery

Business Diner

Elke Goldmember + kan zich éénmalig gratis inschrijven voor een Business Diner. Hij nodigt 4 gasten uit aan zijn/haar tafel. Samen kunnen ze smullen van een heerlijk buffet en genieten van drank, beide inbegrepen in de prijs. 

Een betalende deelname kost €300. Business Diners worden twee keer per maand georganiseerd. Op een dinsdag- of woensdagavond. De expliciete data worden tijdig op voorhand gecommuniceerd.

Goldmember +: Producten
bottom of page