Lees hier het verhaal van onze leden!

Image by NordWood Themes
 

Casa Elise: Een huis van luxe beauty treatments en high class behandelingen

Reportage Casa Elise – Elise Vandoninck
Ontstaan Casa Elise

Vanaf heel jonge leeftijd wist ik al dat ik schoonheidsspecialiste wilde worden. Na mijn stageperiode bij Hezemeer het Saunacenter koos ik ervoor om op 19-jarige leeftijd zelfstandige te worden. Mijn doel was om een oase van rust te creëren. Ik heb hier steeds veel steun gekregen van mijn leerkracht, Carla De Ghein, die steeds in mijn capaciteiten geloofd heeft.


De naam ‘Casa Elise’ komt van huiselijkheid uitstralen. En ook de boho stijl in de privé welness. Zo kan je bij ons terecht voor lichaams- en gelaatsverzorging, skinbar, manicure, pedicure, ontharing, privé wellness, massages, make-upl!


Belangrijkste drijfveren

“Eén van de belangrijkste drijfveren voor mij is elke klant zien vertrekken met een glimlach op het gelaat”, vertelt Elise. Ik krijg een energieboost als we onze klanten adviseren met de juiste huidverzorging voor een optimale huidverbetering. Het geeft voldoening als we hun problemen kunnen oplossen en we hen onze privé welness relaxed zien verlaten.


"A smile is the prettiest thing you can wear!”

Belangrijkste kantelmoment

“Een belangrijk kantelmoment in mijn professionele loopbaan was mijn eerste businesscoaching in het buitenland. Dit heeft mij enorm veel nieuwe inzichten bezorgd, die ik tot op het heden toepas. Ook de verhuis naar het huidige pand heeft ons meer mogelijkheden geboden. We beschikken nu over enorm veel faciliteiten, waarover we in het vorige pand niet beschikten. Het is belangrijk om altijd met de nieuwste trends te blijven groeien” aldus Elise.


Onze ondernemersuitdagingen

“Onze belangrijkste uitdaging is om elke dag, elke klant die binnenkomt een luxe behandeling te laten ervaren.” Het is belangrijk dat onze klanten ook effectief ervaren, wat we hen beloven. Het is voor mij ook niet eenvoudig om een goede privé-werkbalans te hanteren. “Mensen komen voor relaxatie wanneer hun werkuren erop zitten.” Zo zijn wij elk weeken en op zondag geopend. Door de week tot 21u.


Belang van goede werksfeer

Ik kan niet genoeg benadrukken hoe belangrijk het is om in een omgeving te werken, waar een goede sfeer hangt. Het is de samenhorigheid die er bij ons voor zorgt dat we allemaal op hetzelfde niveau werken. We hechten binnen Casa Elise enorm veel belang aan goede communicatie. Dit zowel binnen ons team, alsook naar klanten toe. Snel reageren op vragen van klanten is een van onze belangrijkste taken. Daarnaast garanderen we een goede bereikbaarheid door ons online reservatiesysteem, waarop je 24/7 een afspraak bij ons kan maken.


Waarom moet u bij Casa Elise zijn?

Wij zijn 7/7 open en ontvangen iedereen die nood heeft aan een moment voor zichzelf. Van ontspannende massages, tot huidverbeterende gelaatsverzorgingen, een luxe pedicure met vriendinnen. Of gewoon een bezoek aan onze privé wellness. Iedereen vindt in ons grote aanbod (schoonheidsinstituut, nailspa, privé sauna & overnachtingen) zijn moment van relaxatie. We werken met het hoogstaande merk van Babor Cosmetics. Duitse cosmetica die reeds 65 jaar bestaat en in meer dan 80 landen wordt verdeeld, 100% vegan en gericht op huidverbetering. We onderscheiden ons van de rest door resultaatgerichte behandelingen en op maat gemaakt advies voor huidverzorging thuis. Je wordt bij ons in de watten gelegd, geniet een super dienstverlening, bekomt een mooi resultaat en verlaat Casa Elise met een lach op het gezicht.


Blik op de toekomst

“In de toekomst willen we één van de meest gekende welness en beauty instituten van de Kempen zijn”, aldus Elise. Op dit moment is er enorm veel vraag naar relaxatie en quality time met je geliefden. Het zal belangrijk zijn om collega ondernemers, die ons willen na-apen, voor te blijven door de nieuwste trends te blijven volgen. Eén ding is zeker voor de ideale relaxatie moet je bij Casa Elise zijn.

11 weergaven0 opmerkingen