Lees hier het verhaal van onze leden!

Image by NordWood Themes
 

DeskDrive: De 'Drivende kracht' van de toekomst

Reportage DeskDrive - Vicky De Ceuster

Ontstaan DeskDrive

Het zaadje van DeskDrive werd gepland toen Vicky een productiebedrijf runde in het maken van chocolade truffels. Het omslachtige en stresserende werk van hygiëne-audits met recall oefeningen was de start van DeskDrive. Tonny schreef voor Vicky een programma om productie, stock en tracecodes bij te houden. Onmiddellijk werd de waarde van goede software duidelijk: niet enkel professioneel, maar ook persoonlijk ervaarde het ondernemerskoppel meer vrije tijd en geluk, een hefboom tot groei. Dit wilden ze delen met andere ondernemers. Vanuit deze passie en ambitie groeide de DeskDrive- software verder uit. DeskDrive is een softwaresysteem waarin je bedrijfsprocessen van A tot Z kan opvolgen: vanaf het eerste contact met de prospect tot en met de controle van betaling van het factuur én alles wat er tussen zit: productie, werkbonnen, planning, cashflow, nacalculatie, onderhouden,.... Krijg meer overzicht, controle, werksnelheid en -plezier.

DeskDrive zet je in om je bedrijf nog beter te beheren en groei te creëren. Met hun softwareprogramma, voor zowel CRM als ERP, helpen zij ondernemingen om hun administratieve workflow te optimaliseren en te digitaliseren. Dankzij de aanpasbaarheid op maat zorgt DeskDrive ervoor dat je Desk begint te DRIVEN. Kortom, je bureauwerk in een hogere versnelling zetten.


Belangrijkste kantelmoment

Het belangrijkste kantelmoment voor Vicky was het moment dat ze besefte dat ze niet meer “winkeltje” aan het spelen was, maar echt een bedrijf runt. Hierbij horen ups en downs, wat niet meer dan normaal is. Bij een tegenslag, laten we onze kop niet hangen. Het motiveert ons nog meer om het telkens beter en beter te doen.


Belangrijkste drijfveren

De evolutie, die ze bij hun klanten zien, geeft hen kracht om er elke dag opnieuw vol voor te gaan. Hoe een bedrijf gerund wordt voor de inzet van DeskDrive-software en het effect enkele maanden na implementatie. Dag en nacht verschil! Dit zijn zaken die ons een energiekick bezorgen. Het motiveert ons om nog meer ondernemers te helpen met op maat aangepaste software. Ze lieten zich inspireren door vele klanten, waar ze naar opkijken. Dit zijn vooruitstrevende ondernemers met realiteitszin en een doenersmentaliteit. Met deze ingesteldheid runnen wij ook DeskDrive!


Onze ondernemersuitdagingen

Als ondernemerskoppel is het heel moeilijk om de privé-werkbalans te hanteren, daarenboven is Tonny een echte gepassioneerde IT 'er, die zijn werk en creativiteit moeilijk kan loslaten. Krijgt hij om 3u 's nachts een ingeving of idee, dan wil hij dit onmiddellijk uitwerken. Dit uit zich in vroege ochtenden en werkweekends.Belang van goede werksfeer

Een goede sfeer creëer je door elke dag het beste van jezelf te geven, het beste in je collega's te zien en hier ook complimenten over te geven. En dat er naast het werk ook ruimte is voor een persoonlijk gesprek of om eens goed te lachen.


Waarom moet u bij Deskdrive zijn?

Voor de aanpasbaarheid van de software en onze persoonlijke begeleiding. We starten steeds met een grondige analyse, zodat de software aansluit aan de noden van de gebruikers en bedrijfsrealiteit. Dit werkt 10 keer beter voor de gebruikers, ze winnen in tijd en gebruiksgemak. Vaak komt daar nog eens omzet- en winstgroei bij. We onderscheiden ons ook door de persoonlijke aanpak, geen enkele klant is gelijk bij ons én we begeleiden ook intensief tijdens de opstart. Heeft de klant ondersteuning nodig achteraf, dan krijgt hij een vriendelijke en vertrouwde stem te horen. Bij DeskDrive is niemand een nummer.

We kunnen echt het verschil maken voor ondernemers, die een groeispurt doormaken. Meer en meer van onze klanten behoren tot de beloftevolle KMO's. Dit bewijst dat bedrijfssoftware aangepast aan je eigen processen echt een must is om je groei te ondersteunen.

DeskDrive past de software aan, aan de noden en processen van de onderneming. Vaak denken mensen hier aan maatontwikkeling, die veelal omslachtig is en heel duur. Wij pakken het iets anders aan: we vertrekken van een standaard en passen aan daar waar nodig. Dit zorgt ervoor dat we voor elke onderneming en voor elke budget een oplossing kunnen bieden.


Een blik op de toekomst

We merken dat vele ondernemers ooit zijn ingestapt in een standaard software systeem. Standaard software legt vooraf geprogrammeerde processen op. Wanneer het bedrijf groeit, lopen ze tegen de grenzen van standaardsoftware aan. DeskDrive is vaak de volgende stap: een software waarin je wél jouw eigen bedrijfsprocessen kan verwerken én met je mee kan groeien. Het is een droom om meer dan 300 ondernemers een goed dienend softwaresysteem te bieden. Ook ons team uitbreiden en een zelfsturend bedrijf creëren staat op het lijstje.

14 weergaven0 opmerkingen