Lees hier het verhaal van onze leden!

Image by NordWood Themes
 

Flexwerken werkt.

Met een laptop en internet kun je in theorie overal aan het werk. Gedwongen thuiswerken vanwege de omstandigheden lukt voor de meeste mensen aardig. Je dag beginnen met een koffie uit je eigen vertrouwde tas in plaats van uit een kartonnen bekertje, het lijkt ideaal. Toch brengt het thuiswerken de nodige uitdagingen met zich mee, vooral wanneer er ook kinderen thuis aanwezig zijn. En wanneer er niet alleen een volle inbox staat te wachten maar ook een volle wasmand en berg afwas, ben je dan eigenlijk nog wel zo productief? Gelukkig ontvangen de flexwerkplekken jouw met open armen en veel oplossingen! Waarom je eens aan flexwerken moet doen? Lees het hier!


1. BREEK DE SLEUR, VERGROOT JE PRODUCTIVITEIT


Je bent de hele dag thuis. Je slaapt, kookt, eet, zorgt voor de kinderen, doet de was, kijkt televisie én werkt er ook nog eens. Doorbreek de sleur! Een nieuwe plek zorgt voor nieuwe prikkels en impulsen. Een flexwerkplek geeft je nieuwe energie, een positieve boost en dat heeft een giga impact op je productiviteit!


2. ONTMOET NIEUWE MENSEN (OP AFSTAND)


Thuiswerken kan wel eens eenzaam voelen. Je ziet je collega’s ziet op je laptopscherm, maar het echte sociale contact is er een stuk minder. Op een flexplek zie je weer nieuwe gezichten en dan niet alleen op een scherm. Bovendien zie je zo ook weer eens andere mensen/ondernemers om mee in contact te komen, op gepaste afstand natuurlijk!


3. JE WORDT CREATIEVER


Heb je het gevoel dat je vastloopt met dat ene project of stuk tekst? Een nieuwe plek zorgt voor nieuwe prikkels en impulsen terwijl het zien en ontmoeten van nieuwe mensen ervoor zorgt dat je sneller geïnspireerd raakt. Werken op een flexplek geeft je creativiteit een enorme boost! Mensen die in verschillende ruimten werken, bijvoorbeeld vanuit een café of een flexwerkplek, komen over het algemeen met creatievere oplossingen en ideeën. Kortom, het geeft mensen een duwtje in de rug om 'out of the box' te denken.


4. MINDER AFLEIDING


Even geen kinderen, partner, huisgenoot, volle wasmand of afwas die je aanstaart. Op een flexplek kun jij je volledig concentreren op je werk zonder afleiding. Waarschijnlijk krijg je op een werkplek veel meer gedaan dan thuis.


5. GENIET VAN DE SERVICE


De meeste flexwerkplekken bieden verschillende services en faciliteiten. Op onze werkplekken bij De Regio kun je naast rustig werken ook genieten van een heerlijke kop koffie, verschillende frisdranken en water. Je kan ten alle tijde gebruik maken van onze uitgebreide keukenfaciliteiten, van een simpel broodje tot een uitgebreide 3-gangenmenu. Je kan jezelf volledig laten gaan! Daarnaast kan je genieten van een gratis sterke internetverbinding. Onze flexkantoren zijn verder ook uitgerust met beeldschermen. Kijk voor meer info op de website: https://www.bcdr.be/vergaderen-flex-werken

9 weergaven0 opmerkingen