Lees hier het verhaal van onze leden!

Image by NordWood Themes
 

Jouw mails in SPAM? Verander dit vandaag!

Sinds het begin van het internet vechten we tegen spam. In feite is bijna 86% van het wereldwijde e-mailverkeer ongevraagde ongewenste e-mail met ongeveer 400 miljard spam-berichten die elke dag worden verzonden. Het bestrijden van spam is allerminst eenvoudig te noemen.

Belangrijke mails die in klanten hun spam komen, hebben vaak een ongeziene impact op jouw bedrijf. Om niet langer door spam te worden gebombardeerd, kopen mensen soms e-mailfilterservices van derden of maken ze zelf filters om ervoor te zorgen dat ze alleen inhoud ontvangen die ze relevant achten. Het nadeel hiervan is dat, afhankelijk van de instellingen van de ontvanger, je legitieme e-mails vrij gemakkelijk als spam kunnen worden gemarkeerd. Het is gewoon een veelvoorkomend probleem in het digitale tijdperk. Dus hoe voorkom je dat e-mails naar spam gaan? Scroll verder en lees het nu.

Vermijd Phishing zinnen en spam trigger woorden.


Wanneer u e-mails van klanten opmaakt, probeer dan altijd om phishing zinnen en spam triggerwoorden te typen. Helaas kunnen we jou geen excel-lijst bieden met alle woorden en zinnen die beschouwd worden als triggerwoorden, maar hier zijn enkele voorbeelden die uu al een idee kunnen geven:

 • Lid

 • Aankoop

 • Verkoop

 • Fantastische deal

 • Gratis

 • Handel nu! Aarzel niet!

 • 2de aan halve prijs

 • Korting

Aangezien spam tracht alle commerciële reclame te blokkeren, moeten de woorden die in dergelijke e-mails zeer vaak voorkomen, worden vermeden (of met mate worden gebruikt). Zelfs al heb je een volledig ander doeleinde met jouw mail, kan spam ervoor zorgen dat jouw mail niet op de juiste plaats terecht komt door enkele woorden. Phishing is daarentegen ontworpen om identiteiten te stelen door de ontvanger op een frauduleuze link te laten klikken. Dus veelgebruikte zinnen in phishing-e-mails die u moet vermijden, hebben betrekking op bankrekeningen en persoonlijke gegevens.


Stel een witte lijst in.


Stuur een persoonlijke e-mail (zonder advertenties of marketinglinks) naar uw klanten en vraag hen om uw domein op de witte lijst te plaatsen. Deze actie zorgt ervoor dat uw zakelijke e-mail niet als spam wordt geclassificeerd.


Voeg een tekstversie van uw e-mail toe.


Als u HTML-e-mails verzendt, kunnen deze gemakkelijk in de map Spam terechtkomen. Een eenvoudige manier om dit te omzeilen is om een tekstversie van uw e-mail toe te voegen. Verder zal dit ook helpen als de ontvanger de HTML-e-mail niet kan lezen. Als u afbeeldingen moet verzenden, moet u zorgen voor een goede verhouding tussen beeld en tekst. Hier zijn enkele tips om uw afbeeldingen te helpen het spamfilter te vermijden:

 • Stuur een goed gevormde HTML voor e-mail

 • Vermijd e-mails met alleen afbeeldingen

 • Doe je best om de afbeeldingen te optimaliseren

 • Neem een minimum van twee regels tekst op voor elke afbeelding die in de e-mail wordt gebruikt

Gebruik deze tips vandaag en haal meer uit jouw mailing!

10 weergaven0 opmerkingen