Lees hier het verhaal van onze leden!

Image by NordWood Themes
 

Mindset changes om een betere versie te worden van jezelf


We beginnen elk jaar met grote doelen en een verlangen om meer te bereiken dan elk vorig jaar. We vertellen onszelf elke dag dat morgen de dag zal zijn waarop we het leven gaan leven zoals we het graag zouden willen leven. Er is altijd een specifiek verlangen naar meer, maar er wordt niet naar gehandeld.


We werken hard en stuiten op obstakels. We ondernemen actie en ervaren een tegenslag. Dingen lopen anders dan gepland en doen ons ontsporen van onze gewenste koers. We komen aan het eind van te veel jaren die we niet geleefd hebben op de manier waarvan we wisten dat het mogelijk was.


Je kan een ongelooflijk leven leiden, je doelen bereiken en je goed voelen over de manier waarop je elke dag doorbrengt. Je moet er wel consequent aan werken om gezonde gewoonten op te bouwen die je als leider optimaliseren.


Als dit de periode in je leven wordt waarin je je doelen wil en gaat bereiken, dan zijn er een aantal essentiële mentaliteitsveranderingen nodig. Succesvolle leiders bereiken doelen met de energie, motivatie en honger om meer te bereiken dan ze voor mogelijk hielden.


Hier zijn vier mindset verschuivingen die je helpen jezelf te optimaliseren en je groeigerichte doelen te bereiken.


Mijn doelen zijn mogelijk als ik bereid ben om moeilijke dingen te doen.

Social media laat het glamoureus lijken om aan je doelen te werken. Wat niet vaak wordt getoond wanneer iemand een overwinning post, zijn de moeilijke dingen die ze hebben gedaan om die overwinning te behalen. Vergis je niet, het is hard werken om een leven met de drang naar constante groei te leiden. Je zal moeilijke obstakels gaandeweg moeten overwinnen om er te komen.


Je droomleven is de inspanning waard, en je moet begrijpen dat je moeilijke dingen kan doen. Een mentaliteitsverandering die je helpt om je acties te optimaliseren is je ertoe te engageren om de moeilijke dingen te doen in plaats van ze te vermijden.


Als het moeilijk wordt, wordt vermijding onze standaardreactie. Het vermijden van moeilijke dingen haalt je op een gegeven moment in. Maak de mentaliteitsverandering dat je uitdagingen aangaat en weersta de verleiding om vermijding als strategie te gebruiken.


Wat je ook onder ogen ziet of zult zien op de reis om de beste versie van jezelf te worden, het zal niet verdwijnen alleen, maar omdat je het probeert te vermijden. Bepaal dat je het type leider zult zijn dat het werk omarmt en niet bang is om uitdagingen aan te gaan.


Het zijn mijn dagelijkse keuzes die leiden tot prestaties op lange termijn.

Als we aan verandering denken, denken we aan het grote geheel en hoe het zal zijn als we er eenmaal zijn. Het grote plaatje en de prestaties vertrekken vanuit de dagelijkse keuzes die je maakt. Jouw keuzes bouwen jouw gewoonten, en dat beïnvloedt hoe succesvol je zult worden.


Een essentiële mentaliteitsverandering is het begrijpen van het belang van je dagelijkse keuzes. Je maakt een verschuiving door elke dag bewust te plannen en uit te voeren. Je stelt grenzen en evalueert wat er op je dagplanning moet staan op basis van je langetermijndoelen.


Je stopt met denken aan dat lange termijn gedoe en ziet dit als een reis waar je naar toe gaat. Je doel wordt dan het dagelijks samenstellen van het werk dat je doet. Je bent toegewijd om de moeilijke dingen te doen die je naar die visie van succes brengen.


Concentreer je op het plannen van je dag de avond ervoor en wees opzettelijk over wat er op je plan komt. Concentreer je op het volledig beleven van elke dag en wees aanwezig in je leven. Maak dagelijkse keuzes die je dichter bij je doelen brengen.


Ik verdien al het goede dat voortkomt uit consequent zijn.

Er gebeurt iets interessants wanneer we onze doelen bereiken en de voordelen van die prestatie ervaren. De angst voor succes heeft meer dan een paar mensen ervan weerhouden hun droomleven na te jagen. Een andere belemmerende overtuiging is dat je je niet waardig voelt voor dat droomleven.


Waardigheid en het gevoel dat je succes verdient zijn een kritische mentaliteitsverandering die moet plaatsvinden. Als je het werk gaat doen om jezelf te optimaliseren, moet je geloven dat je de resultaten van dat werk verdient. Je moet je gedachten verzetten en jezelf vertellen dat je goede dingen waard bent.


Een van de beste manieren om je geest te optimaliseren is om te doen alsof je er al eerder geweest bent. Je bent het waard, en je zult alles doen wat nodig is om je doelen te bereiken. Je verdient niets dan goede dingen; geloof het en doe er dan iets aan.


Ik ga me richten op wat ik wil. Niet op wat ik niet heb.

Een ding dat wordt begrepen maar niet beoefend is dit idee van focus en aandacht. Je trekt aan waar je je op richt, en je zou je moeten richten op wat je wilt.


Dingen gaan vaak niet zoals gepland, en dat trekt onze aandacht. We richten ons op wat we niet hebben in plaats van ons te richten op wat we willen - het creëert een negatief gevoel. Er zullen altijd dingen zijn die je niet hebt of die niet lukken, maar een goede mindset begrijpt dat dat allemaal lessen en kansen zijn.


Je focus moet liggen op waar je naartoe gaat en wat je hebt. Als je je richt op wat je wel hebt, creëer je een houding van dankbaarheid, waardoor je meer goede dingen in je leven aantrekt. Het houdt ook je geest scherp omdat dankbaarheid je helpt om energiek te blijven.


Een mentaliteitsverandering die helpt bij optimalisatie is je richten op wat je hebt in plaats van wat je niet hebt. Het doel is om vooruit te kijken en stappen te blijven zetten in de richting van je doelen.


Geluk ontstaat wanneer we vrijheid in ons leven creëren. Groei betekent bereiken en vooruitgang boeken in de richting van dat leven van vrijheid. Verander je mindset om een gelukkig leven te leiden, jezelf te optimaliseren, en al je doelen te bereiken.


Het is een geweldige tijd om je visie van succes en verwezenlijking na te streven. Het begint met consistentie en het opbouwen van gezonde gewoonten. Maak deze voor mindset verschuivingen en doe het werk om de beste versie van jezelf te worden.

2 weergaven0 opmerkingen