Lees hier het verhaal van onze leden!

Image by NordWood Themes
 

Omring jezelf met mensen die je beter maken

Onthoud altijd dat met wie je de meeste tijd doorbrengt, is wie je uiteindelijk wordt. Om nieuwe hoogten van succes te bereiken, moet je jezelf omringen met mensen die je niet alleen inspireren, maar je ook uitdagen. Het is niet altijd gemakkelijk, maar het is het waard.

Laat negatieve relaties los

Beschouw je jezelf als een doorzetter, maar ontbreekt het jouw zakenpartners en team aan ambitie? Ben je op zoek naar dat volgende niveau van succes, maar word je tegengehouden door de mensen om je heen? Het identificeren van de mensen in je leven die je naar beneden halen is de eerste stap in het maken van verschuivingen naar je betere zelf. Het loslaten van negatieve relaties zal je meer tijd geven om je te concentreren op de positieve.


De beste manier om te bepalen wie deze personen zijn is na te denken over hoe je je voelt nadat je tijd met hen hebt doorgebracht. Voel je je goed over jezelf en klaar om nieuwe uitdagingen aan te gaan? Of voel je je boos, onzeker over jezelf en geen controle over je emoties? Onze emoties zijn er om ons dingen te vertellen - ze zijn een geschenk dat ons laat weten wat en wanneer we moeten veranderen om ons meer voldaan te voelen. Als je je uitgeput, boos of gespannen voelt nadat je tijd met iemand hebt doorgebracht, is dat een teken dat deze persoon niet goed voor je is.


Het kan vaak ongemakkelijk zijn om afstand te nemen van relaties die tekortschieten. Je wilt geen bruggen verbranden, en misschien ken je sommige van deze vrienden of collega's al heel lang. Maar het is essentieel dat je je niet verplicht voelt omdat het "oude vrienden" zijn of het gevoel hebt dat je ze iets verschuldigd bent. Bepaal wat je drijft om in deze relaties te blijven, zodat je je mindset kunt veranderen en jezelf kunt bevrijden. Je zal beter voorbereid zijn om je te concentreren op wat echt belangrijk is voor jou en jouw bedrijf.


Omring jezelf met mensen die je verheffen

We hebben allemaal doelen in ons leven, maar welke doelen zijn musts? De bezigheden waar je tijd in wilt investeren zijn een weerspiegeling van jouw normen, en dat geldt ook voor jouw relaties. Probeert je jouw bedrijf te laten groeien? Zo ja, waarom zou je dan omgaan met mensen die negativiteit en afleiding in jouw leven brengen?


Misschien ben je gewoon geraakt aan bepaalde mensen of maak je je zorgen om verder te gaan. Laat angst je leven niet verpesten. Wanneer je er actief voor kiest om je te omringen met mensen die je gelukkig maken en die je ambities delen, dan verhoogt dat de standaard van wat je wel of niet tolereert in je bedrijf en je leven.


Omring jezelf met mensen die al succesvol zijn

Als je jouw succes wilt versnellen, is het belangrijk om je te omringen met mensen van wie je kan leren. Sluit je aan bij een mindsetgroep of zoek iemand die al de resultaten behaalt die jij wilt. Zij hebben een strategie voor succes, of ze het nu weten of niet, en door tijd met hen door te brengen kun je een soortgelijke strategie ontwikkelen. Hoe reageert deze persoon op conflicten? Hoe netwerken ze en hoe smeden ze relaties met belangrijke contacten? Welke gewoonten hebben zij ontwikkeld die tot hun grootsheid leiden? Observeer hun patronen en kijk hoe je soortgelijke patronen in jouw leven kunt aanpassen.


Omring jezelf met mensen buiten je comfortzone

Zoals Tony Robbins zegt: "Alle groei begint aan het einde van je comfortzone." Om jezelf te omringen met mensen die je naar het volgende niveau zullen brengen, moet je tijd doorbrengen waar zij zijn. Ambitieuze mensen wonen seminars, events, opleidingen en workshops bij die hun geest voeden en hen ertoe aanzetten zichzelf uit te ontwikkelen. Ze stellen zichzelf bloot aan mensen met verschillende perspectieven en duwen zichzelf voortdurend uit hun comfortzone.


Hoor van experts en ontmoet anderen die net als jou op zoek zijn naar de kennis die nodig is om hun bedrijf naar het volgende niveau te tillen. Door succes in jouw leven te brengen en events bij te wonen, kom je niet alleen in contact met de meest hardwerkende, gedreven mensen ter wereld, maar erken je ook dat jouw dromen het waard zijn om voor te vechten.


De volgende keer dat je twijfelt over de weg naar succes, kijk dan eens naar de mensen om je heen. Je bent wie je omringt, dus stop met het verspillen van je energie aan mensen die je naar beneden halen met negatieve energie. Neem al die aandacht en breng het over naar je nieuwe doel: leren hoe je jezelf kunt omringen met mensen die positief, slim en ondersteunend zijn.

60 weergaven0 opmerkingen