Lees hier het verhaal van onze leden!

Image by NordWood Themes
 

Othello Heist-op-den-Berg : een kledingwinkel met een dynamische en persoonlijke service

Reportage Othello - Ann Dirckx




Ontstaan Othello

In deze reportage komt Ann Dirckx van Othello aan het woord. “Na 7 jaar gewerkt te hebben in een soortgelijke kledingzaak in Geel van één van de partners, heb ik de mogelijkheid gekregen om de eerste orginele Othello kledingzaak over te nemen in Heist-op-den Berg.” De bedrijfsnaam "Othello" bestond al toen ik de zaak 13 jaar geleden overnam en ik heb deze behouden omwille van de naambekendheid die eraan verbonden was. Voorbeelden voor mij zijn mensen die van een kleine zaak iets groot kunnen maken, met andere woorden steeds blijven groeien in al de aspecten van dit woord.


Belangrijkste drijfveren

“Ik vind de veelzijdigheid van de job zeer leuk. Zowel de aankoop als de verkoop blijft zeer boeiend en is elke dag anders. Het meeste voldoening na al die jaren krijg ik als ik kijk hoe weinig stock er mij rest na 13 jaar. Dit is toch wel één van de belangrijkste barometers waaruit je kan afleiden dat we goed aankopen en dat we onze klanten hun noden wel duidelijk begrijpen.”





Onze ondernemersuitdagingen

“Covid vormde de laatste jaren de grootste uitdaging. Hoe we hierop het beste konden inspelen, was niet evident omdat mensen ook meer online kleding bestelden. We hebben hier als bedrijf ook stappen in gemaakt. Covid zorgde er ook voor dat ik minder tijd had voor mijn privé-leven. Bijna al mijn tijd kroop in de zaak. De privé-werkbalans was soms helemaal zoek.”

"Ik wil door klanten gezien worden als een gedreven en goedlachs persoon."

Waarom moet u bij Othello zijn?

“Op dit moment is de kledingmarkt, net zoals andere bedrijfstakken, de laatste jaren gedeeltelijk afhankelijk van sociale en economische veranderingen rondom ons. We moeten onze aankopen steeds meer aanpassen aan de vraag van de klant op het moment zelf. Dit is ook wat wij doen! Ondanks dat wij een kledingzaak zijn zoals vele anderen, onderscheiden we ons door ons grote aanbod en de eigenzinnige combinaties.”


5 weergaven0 opmerkingen