Lees hier het verhaal van onze leden!

Image by NordWood Themes
 

Satoshi Consultancy: Cryptocurrency Academy voor beginners en gevorderden

Reportage Satoshi – Stephan De Haes
Ontstaan Satoshi

In deze reportage laten we Stephan De Haes, oprichter van Satoshi Consultancy, aan het woord. “De cryptocurrency markt is heel innovatief en nieuw, waardoor er ook veel oplichters op de loer liggen. Ik had last van het feit dat er te veel verspreide informatie te vinden was met verschillende opinies. Daarom heb ik zelf verschillende educatieve trajecten uitgewerkt, waar we mensen beschermen tegen al de beginnersfouten en ook een sterke strategie en techniek aanbieden, waarbij cursisten consistent meerwaarde kunnen verkrijgen door gefundeerd in de markt te stappen. Daarom vind ik het ook cruciaal om echt coaching te geven na de cursus om onze leden te begeleiden.”

Ons bedrijf is genoemd naar de uitvinder van Bitcoin en blockchaintechnologie, Satoshi Nakamoto. Dit is een schuilnaam want niemand weet wie deze man, vrouw of groep is. Bijkomend is de benaming van de laagst mogelijke eenheid van Bitcoin ' Satoshi of Sats '


"Toen ik zelf begon te investeren en bijleren over digitale valuta in 2016, heb ik veel fouten gemaakt en ben ik vaak in onzichtbare en zelfs zichtbare, valkuilen gestapt.”

Belangrijkste drijfveren

Het uitbouwen van nieuwe trajecten, het nadenken over hoe we het bedrijf verder kunnen laten groeien en het geven van meer value aan onze leden, zijn voor mij de taken die mij het meeste energie geven. “Het is een heel fijn gevoel wanneer mensen succesvol worden door onze aangeleerde technieken en zelf sterk evolueren op gebied van trading bijvoorbeeld. Onze cursussen worden, indien gewenst, bij de cursist thuis of op kantoor gegeven. Hierdoor creëren we ook snel een persoonlijke band met de klant.”


Onze ondernemersuitdagingen

Het aantrekken van nieuwe klanten in een markt, waarover er nog steeds een bepaalde negatieve vibe hangt door de vele partijen die slechte kwaliteit leveren op gebied van educatie, vormt de grootste uitdaging voor de toekomst.

"Vlamingen zijn heel gesloten over financiën en het is moeilijk om mensen aan te brengen, die leek zijn.”

Belang van goede werksfeer

“Ik vind het belangrijk voor de groepssfeer dat er een open communicatie is naar elkaar toe. Ook dat er een eerlijke verloning is naargelang de meerwaarde, die een collega brengt. Het team denkt steeds samen na over mogelijke nieuwe concepten, waardoor we zo weinig mogelijk werken met een bepaalde rangorde in het bedrijf. De eindbeslissing ligt steeds bij het management, maar er wordt steeds intensief geluisterd naar andere teamleden."


Waarom moet u bij Satoshi zijn?

Vandaag de dag is er enorm veel vraag naar leren daytraden met cryptocurrency. Wij onderscheiden ons van de concurrentie door gepersonaliseerde lesinhoud aan te bieden naargelang het niveau, de wensen en de tijd van de klant. We geven ook steeds ‘live’ lessen en bieden een sterke opvolging aan na de cursus. We tonen openbaar onze resultaten aan onze klanten op gebied van trading, waardoor zij zelf kunnen zien, wanneer we in een bepaalde trade gaan.


"Wij zijn een 1-stop-shop voor educatie over elk aspect van het investeren en/of traden van digitale valuta.”

Blik op de toekomst

“Binnen vijf jaar zou ik graag een grotere klantenbasis hebben, waarbij onze cursisten zelf ook lesgeven en consistent handelen met succes en daardoor financieel onafhankelijker zijn.” Alvast mooie voorzichten voor de toekomst. We kunnen besluiten dat als je je wil (bij)scholen in cryptocurrency dat je absoluut bij Satoshi Consultancy moet zijn.

9 weergaven0 opmerkingen