Lees hier het verhaal van onze leden!

Image by NordWood Themes
 

Vermijd dit excuus om groei en succes te ervarenHet is hard werken om doelen te bereiken en succes te creëren. Je komt externe obstakels tegen die aanvoelen alsof ze te groot zijn om aan te kunnen. In je geest weet je dat het creëren van succes en het bereiken van je doelen een waardig streven is, maar angst en je ervaringen uit het verleden doen je twijfelen aan de beslissing om een impulsief leven te leiden. Als je begint na te denken over wat je moet doen en wanneer je het moet doen, komen er vaak smoesjes naar boven kruipen.


Een van de grootste en gevaarlijkste excuses die je kan verzinnen is: "Ik begin er morgen mee." Je stelt het ondernemen van actie uit en zegt tegen jezelf dat je morgen begint met het pad naar het bereiken van je doelen. Door tegen jezelf te zeggen dat je morgen begint, verstom je de stem die je probeert uit te schelden. Het is een manier om je direct goed te voelen en jezelf een reden te geven om door te gaan met de ongezonde gewoontes die je vandaag vast laten zitten.


Ik hoef je niet te vertellen wat er gebeurt, want je hebt dit scenario al te vaak meegemaakt - morgen komt, en het wordt makkelijk om dat excuus steeds weer te gebruiken. Voor je het weet is "morgen" zes maanden geleden, en je zit nog steeds op dezelfde plek. Je voelt je ellendig terwijl je erkent wat je diep vanbinnen weet.


Het is tijd om te stoppen met het uitstellen van succesvolle gewoonten en het bereiken van jouw doelen. Laat geen maanden voorbijgaan. Werk vandaag aan je doelen, dromen en visie voor je leven.


Hier is waarom je het 'ik doe het morgen' excuus moet weggooien als je serieus wilt over het bereiken van succes.


Je traint je geest om te geloven dat je excuses geldig zijn

De menselijke geest is een orgaan dat in staat is om zich aan te passen. Als je het traint om hoge prestaties te leveren, heb je de kracht nodig om actie te blijven ondernemen. Als je je geest toestaat om excuses te aanvaarden, zal je niet ver komen in het leven.


Als je tegen jezelf zegt dat je morgen zult beginnen, train je je geest om de excuses die je maakt als geldig te accepteren. Je geest denkt dat het de standaard is om de actie die je zou moeten ondernemen uit te stellen. Dit is niet allesbehalve gezond en een van de redenen waarom te veel mensen geen succes boeken. Nochtans kan iedereen zijn meeste doelen in het leven waarmaken. Enkel is het excuus makkelijker om toe te passen dan het doorzettingsvermogen.


Er is een betere manier om je geest te trainen - die manier is door nee te zeggen tegen het uitstellen van het werk dat leidt tot je beste leven. Laat het "begin morgen" excuus geen deel uitmaken van je geest en reis naar het creëren van succes. Laat het excuus geen anker zijn waardoor jouw boot niet op droomreis kan vertrekken.


"Als je iets echt wilt doen, vind je wel een manier. Als je dat niet doet, vind je een excuus." - Jim Rohn


Je zal je vreselijk over jezelf voelen als je vooruitgang blijft uitstellen

Luisteren naar de start morgen (afleidingstactiek), zal je een kort gevoel van opluchting geven, maar dat is tijdelijk. Wanneer morgen komt, en je ziet dat je het uitgesteld hebt om actie te ondernemen, zal je je schuldig voelen, gefrustreerd, en een gevoel van verlies. Waardoor je geen motivatie meer hebt om die dag te starten. Vooruitgang is een van de beste manieren om gemotiveerd te blijven om actie te ondernemen. Wanneer je ziet dat je een doel bereikt hebt, ben je geïnspireerd en hongerig naar meer. Vooruitgang uitstellen door toe te geven aan de mentaliteit van morgen beginnen is niet hoe je een onbeperkt leven zult leiden.


Vandaag is de beste kans om te beginnen

Het leven is onvoorspelbaar, en niemand weet wanneer het zal eindigen. Je beste kans om succes te hebben, krijg je niet als je actie uitstelt. Vandaag is je beste kans om het werk te doen om je doelen te bereiken. DIT moment is het beste moment om te beginnen. Het zou geweldig zijn om de toekomst te voorspellen en alle tijd te hebben om aan het werk te gaan, maar dat is niet de realiteit. Je moet het beste maken van de omstandigheden die je hebt gekregen. Morgen komt misschien nooit, dus stel het niet uit om te doen wat nodig is om je doelen te bereiken.

7 weergaven0 opmerkingen