Lees hier het verhaal van onze leden!

Image by NordWood Themes
 

Waarom LinkedIn cruciaal is voor bedrijvenWij zijn een groot voorstander van sociale media en in het bijzonder LinkedIn voor zowel zakelijke als consumenten marketing campagnes. Via LinkedIn is het mogelijk om een sterk netwerk uit te bouwen van individuen die dagelijks waarde kunnen toevoegen en ook kunnen helpen bij het ontwikkelen van een jouw bedrijf. Het beste van het hele verhaal is dat het volledig gratis te gebruiken is en zeer effectief is wanneer het goed gebruikt wordt.


LinkedIn is 's werelds meest uitgebreide professionele netwerk, met meer dan 750 miljoen gebruikers in 200 landen wereldwijd. LinkedIn is gewoon ongeëvenaard als het gaat om professionele zakelijke connecties, en dit is wat het sociale platform tot de perfecte aanwinst maakt voor elk bedrijf. Hieronder vind je zes redenen waarom LinkedIn cruciaal is voor bedrijven en waarom je LinkedIn zou moeten gebruiken om je marketing doelstellingen te bereiken.


Vergroot jouw bereik

Het succes van vele bedrijven hangen af van een klantenbestand en het leveranciersbestand. LinkedIn biedt een eenvoudige verbinding met beide. Elk bedrijf kan zijn naamsbekendheid vergroten en ontwikkelen door gebruik te maken van geavanceerd zoeken om de juiste doelgroep te bereiken. Een snelle zoekopdracht zal snel potentiële klanten en gelijkgestemde gebruikers aan het licht brengen. Deze gebruikers zullen je toevoegen aan hun netwerk en helpen het bereik van jouw bedrijf inhoud en merk te vergroten.


Vind en bind toptalent

Toptalenten en succesvolle ondernemers over de hele wereld gebruiken LinkedIn, en het platform maakt het ongelooflijk eenvoudig om in contact te komen met potentiële werkgevers en -nemers, recruiters. Daarnaast kan je tegelijkertijd je professionele netwerk laten groeien door te connecteren met andere ondernemers die je hebt leren kennen op een netwerk event.


Promoot jouw bedrijf

Door gebruik te maken van de LinkedIn bedrijfspaginafuncties kan een bedrijf zijn doelpubliek bereiken. Een bedrijfspagina kan ook gebruikt worden om de kernwaarden van jouw merk te promoten, leads te koesteren en natuurlijk om de zichtbaarheid van vacatures te verbeteren.

Een goede community met geëngageerde mensen zijn essentieel voor het succes van elk bedrijf. Medewerkers, partners, klanten en sollicitanten vormen een community en samen kunnen ze de groei van uw bedrijf stimuleren door middel van zinvolle gesprekken.

Neem deel aan de conversatie als bedrijf door gebruik te maken van hashtags en communiceer met iedereen binnen de community voor een snellere groei en bereik.


Ondersteun jouw website

Zoals met elke vorm van social media, kan je het gebruiken om verkeer naar jouw website en eventuele landingspagina's die je hebt te sturen. Een goede bedrijfspagina moet een inkijk geven in jouw bedrijf en een uitlaatklep zijn die kan helpen om deelbare inhoud te krijgen die jouw doelgroep relevant en nuttig vindt.

46% van het social media verkeer dat B2B bedrijfssites bezoekt is afkomstig van LinkedIn.

Stel je nu eens voor hoe krachtig dit is door gerichte gebruikersadvertenties. Het positioneren van creatieve en boeiende content voor jouw ideale klant zal altijd verkeer in jouw sales funnel opleveren. Het is essentieel om ervoor te zorgen dat jouw website een geweldige look and feel en zelfs specifieke landingspagina's voor content van sociale media. Geef de LinkedIn-gebruiker een ervaring op maat zodra hij op jouw site is geland voor een nog hogere conversie.


Potentiële klanten opleiden en voeden

Van het praten over jouw producten en diensten tot het leveren van betrokkenheid via thought leadership artikelen. Creëer leuke maar vooral interessante content. Geef de laatste updates en geheimen uit jouw sector om personen te inspireren en te informeren.


Verbeter de geloofwaardigheid van jouw merk

Het creëren en publiceren van rijke inhoud die relevant is en gebaseerd op jouw expertise zal je, met de tijd, toelaten om een thought leader te worden in jouw sector.

Deel de kennis die je hebt opgedaan door je ervaringen in het leven en het bedrijfsleven. Waarde toevoegen aan je groeiende netwerk zal je imago drastisch verbeteren.

Ga de dialoog aan met andere gebruikers en voeg waarde toe door commentaar te geven en te reageren op hun posts. Dit zal de manier waarop je wordt gezien in je groeiende netwerk drastisch verbeteren.

16 weergaven0 opmerkingen