Lees hier het verhaal van onze leden!

Image by NordWood Themes
 

Wijns Vastgoed das vast goed?

Reportage Wijns Vastgoed - Tom Dillen


Oprichting Wijns Vastgoed

Wijns Vastgoed werd zo’n 20 jaar geleden opgericht door Philip Wijns. Ze zijn actief in verschillende regio’s gaande van Lier, Heist-op-den-Berg, Mechelen, tot Herentals, Westerlo en Aarschot. Door hun uitgebreid netwerk aan makelaars krijgen zij dagelijks panden binnen, die niet te vinden zijn op de gekende platformen. Via een online formulier kan je jouw droomwoning omschrijven. Hun algoritme zorgt er dan vervolgens voor dat de persoon als eerste op de hoogte wordt gebracht wanneer er een pand matcht met uw voorkeuren.

Deze reportage gaat over Tom Dillen, verantwoordelijke van Wijns Vastgoedkantoor in Nijlen. Hij liet zich inspireren door enkele ondernemers in zijn omgeving. Onder andere kennissen van hem, die verschillende zaken doen, waarin ze hem meesleurden of tips gaven hoe zij in bepaalde situaties handelen. “Ik ben van mening dat het belangrijk is om om te gaan met mensen met meer ervaring en succes, van hen kan je iets bijleren”, vertelt Tom.


Belangrijkste kantelmoment

“Als ik de tijd kon terugdraaien dan was ik sneller zelfstandige geworden”, vertelt Tom Dillen. Ik werd op 35-jarige leeftijd zelfstandige, nadat ik daarvoor in loondienst werkte. Ik verlangde naar meer vrijheid. Ik wou mijn eigen baas zijn. De keuze om zelfstandige te worden, heeft me op privé-vlak ook vooruit geholpen. Ik bepaal nu zelf wat ik doe en wat ik wil, ik ben niet meer afhankelijk van iemand anders.

"Ik wil gezien worden als een correct en eerlijke makelaar"

Belangrijkste drijfveren

Ik haal mijn energie uit de tevredenheid van onze klanten. Met Wijns Vastgoed doen we er alles aan, zodat onze klant koning is. Het is één van de belangrijkste waarden, waar wij binnen ons vastgoedkantoor rond werken. Het moment dat we van klanten horen dat ze tevreden zijn, maakt mijn dag. Dit gaat van een verkoop van een huis tot een verhuur. Ik heb klanten gehad, die mij opbellen om te vragen om eens naar hun huis te komen kijken wanneer ze het volledig gerenoveerd hebben. Klanten omhelzen mij in een moment van euforie en dat geeft mij enorm veel voldoening en vreugde!

"Het moment dat een klant tevreden is, geeft mij kracht om er elke dag opnieuw vol voor te gaan"

Onze ondernemersuitdagingen

Eén van de grootste uitdagingen voor de toekomst is steeds nieuwe verkoopmogelijkheden zoeken. Dit houdt in dat we steeds de nieuwste trends in de gaten moeten houden en zo nodig hierop moeten inspelen. “De tijd waarin mensen naar elkaar bellen is voorbij”, vertelt Tom. Tegenwoordig ontvangen we aanvragen via sociale media, respectievelijk Messenger, Facebook en Instagram.

Een andere uitdaging schuilt in de automatische opvolging van onze klanten. Zo hanteren we een systeem waarmee automatisch alle gegevens van onze klanten voor ons beschikbaar zijn. Op deze manier blijven we mensen triggeren, verhogen we onze naamsbekendheid, etc.

Belang van goede werksfeer

In ons kantoor hecht ik als kantoorverantwoordelijke enorm veel aandacht aan correctheid en eerlijkheid. Dit zowel binnen ons eigen team, maar vooral ook naar klanten toe. Communicatie naar elkaar toe moet altijd transparant en eerlijk zijn. De sfeer binnen ons kantoor is zowel op privé-vlak als op zakelijk vlak heel goed. Iedereen kan goed met elkaar overweg en dat maakt mij, als kantoorverantwoordelijke, een gelukkig man.Vernieuwing bij Wijns Vastgoed

We willen ons onderscheiden van de concurrentie door steeds vernieuwend en innovatief te denken. Zo zijn we onlangs in zee gegaan met de firma, Amai Immo. Dit is een bedrijf dat gespecialiseerd is in automatisering van marketingsystemen via artificiële intelligentie. “Door de samenwerking met dit bedrijf willen we klaar zijn voor de toekomst.” Op vlak van digitalisering moeten we wel nog stappen maken, maar we hebben er alle vertrouwen in dat dit door deze samenwerking in een stroomversnelling komt. Het is voor ons van groot belang dat we onze klanten weten te bereiken via nieuwsbrieven, op onze social media platformen. Amai Immo zal ons hierbij helpen om leads te genereren en onze social media platformen te doen groeien.


6 weergaven0 opmerkingen