Lees hier het verhaal van onze leden!

Image by NordWood Themes
 

Wildiers: jouw mobiliteitspartner van de toekomst!

Reportage Wildiers - Kris Voet
Ontstaan Wildiers

In deze reportage laten we graag het woord aan Kris Voet, CEO van fietsenwinkel Wildiers in Geel. 9 jonge ondernemers hebben de handen in elkaar geslagen om de fietsende bevolking zorgeloos door het leven te loodsen. “We hebben het bedrijf opgestart omdat we een verandering in mobiliteit zagen aankomen en omdat fietslease bij bedrijven in het leven werd geroepen. De mobiliteit staat aan de voet van een nieuwe dimensie in een steeds evoluerende maatschappij.”

De bedrijfsnaam was de naam van een bestaande winkel. We hebben gekozen om deze te behouden, omdat deze toch al een redelijke naamsbekendheid had. Fietsen Wildiers beschikt over 10 winkels in Vlaanderen: in Zwijndrecht, Kapellen, Geel, Malle, Hasselt, Keerbergen, Bekkevoort, Gent, Drongen, Lochristi en Lommel. We staan gekend voor het aanbieden van kwaliteitsmerken zoals bijvoorbeeld Riese & Müller, Urban Arrow, Koga en Batavus. Verder specialiseren we ons ook in het aanbieden van e-bikes,. We reiken ook advies en service op maat aan. “Onze fietsadviseurs zijn opgeleid om te luisteren naar de noden en de behoeften van de klanten.”


"Ondernemen is vertrouwen geven en controle behouden.”

Onze ondernemersuitdagingen

“De grootste uitdagingen voor de toekomst zijn onder andere: een grote speler blijven binnen Vlaanderen. Uitbreiding van ons bedrijf hoort hier ook bij. We willen op termijn 25 winkels uitbaten in Vlaanderen. Het blijft voor ons ook een uitdaging om steeds in te spelen op de steeds evoluerende maatschappij.”

“Ik ben een persoon, die steeds gemotiveerd is om zichzelf en het bedrijf te verbeteren. Ik ben er ook van overtuigd dat je deze eigenschap als CEO nodig hebt om met jouw business te blijven groeien. Groeien doe je ook niet alleen, je hebt er een team voor nodig. Ons team heeft een fantastische dynamiek, we kunnen het allemaal goed met elkaar vinden. Het team draagt bij tot de goede resultaten, die we halen.


"Teamwork makes the dream work!”

Waarom moet u bij Wildiers zijn?

Op dit moment weten wij allemaal wat er zich afspeelt tussen Rusland en Oekraïne. Deze oorlog leidt ook tot gevolgen voor ons land bijvoorbeeld stijgende brandstofprijzen. Steeds meer mensen zullen de fiets nemen om zich te verplaatsen naar hun werk of andere bestemmingen. We willen op termijn met ons aanbod een vervanging bieden voor steeds duurder wordende wagens.

“We onderscheiden ons van de concurrentie door advies en service op maat aan te bieden. We hanteren een menselijke aanpak met de bedoeling dat klanten steeds tevreden zijn over onze geleverde diensten. Onze service techniekers volgen jaarlijks minstens 4 opleidingen om zo op de hoogte te zijn van de laatste trends. Ook mogen de klanten alle fietsen testen met een proefrit. We zijn van mening dat de klant enkel op deze manier de juiste fiets kan kiezen.”


Blik op de toekomst

“We hebben de ambitie om binnen 5 jaar in Vlaanderen 25 winkels uit te baten. Ik vind het enorm belangrijk om naar de toekomst te kijken en ik wil steeds blijven groeien. De honger om te blijven groeien, is iets wat mij als CEO energie geeft. Elke dag opnieuw wil ik vooruit en wil ik ons bedrijf verbeteren. We werken ook in een sector, die zich blijft evolueren. Op dit moment zijn we één van de 5 grootste spelers in Vlaanderen en dit wil ik absoluut zo houden. In de toekomst zal het belangrijk zijn om steeds met de nieuwste trends mee te zijn. Op termijn willen we een nog belangrijkere speler worden in de mobiliteit van de toekomst.”

8 weergaven0 opmerkingen