Vaste huurders

AdvoPort

Advoport is een jong en dynamisch advocatenkantoor dat juridische diensten verleent aan ondernemers en particulieren in de diverse complexe rechtsvraagstukken waarmee zij geconfronteerd worden. De praktijk van het kantoor richt zich zowel op adviesverlening als op procedurewerk.

Boekhoudkantoor Anthonissen

Werken aan een duurzame relatie vormt de kern van onze dienstverlening. Een geloofwaardig leiderschap met een visie op de toekomst vormt de hoeksteen van onze organisatie. Door oprechte aandacht voor onze medewerkers, constructieve open communicatie en zin voor initiatief versterken we de betrokkenheid en motivatie van onze mensen.

UniTrips

UniTrips biedt reizen op uw maat. Beleven en ontdekken zijn daarbij de kernwoorden. UniTrips stelt het aanbod samen uit reizen die hun travel agents zelf beleefd en goedgekeurd hebben. Zij werken voor u een presentatie uit over uw gepersonaliseerde reis. Zo beleeft u uw droomreis al voor u er bent!

Van Houdt & Partners Verzekeringen

Ondertussen reeds twintig jaar ervaring met professionele mensen die elk specialist zijn in hun afdeling. Ons kantoor biedt verzekeringen, beleggingen én kredieten. Met onze ruime openingsuren en een permanente centrale buiten de openingsuren zijn wij letterlijk 24 uur op 24 bereikbaar. Service dragen wij zeer hoog in het vaandel!

Force International

Force International is een jonge technologiespeler die bestaat uit verschillende businessunits, in verschillende niche-industrieën (telecom - communicatie - business tools. Interne projecten worden tot in de puntjes uitgewerkt tot ze volledig klaar zijn om de markt op te kunnen gaan.

Inschrijfformulier

014 49 17 00

Olenseweg 375, 2260 Westerlo

© 2021 De Regio